Hírek 

Magyar versenyprogram: rég volt ilyen erős a magyar animációs film!

Idén összesen 18 rövidfilm, 13 diákfilm, 17 TV-sorozat epizód, 10 videoklip és 20 alkalmazott magyar animációs kisfilm került versenybe.

Bővebben
 

Ezeket az európai animációs filmeket láthatjuk idén!

Oscar-jelölt és francia Cézár-díjas alkotás is lesz a KAFF-on az elmúlt két év európai filmeket felsorakoztató programban! A KAFF-on 9. alkalommal rendezik meg az Európai Animációs Játékfilmek és TV-Speciálok versenyét, amelyben idén 7 egészetés és 9 TV-speciál kerül bemutatásra.

Bővebben
 

PLAKÁTPÁLYÁZAT

A 30. születésnapját ünneplő Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) Szervező Bizottsága pályázatot hirdet plakát tervezésére, 14-26 év közöttiek számára.

Téma: 100 ÉVES A MAGYAR ANIMÁCIÓ

Bővebben
 

Meghosszabbított nevezési határidő!

Március 22. éjfélig továbbra is várjuk még a magyar animációs filmek nevezését.

Bővebben
 

Elindult a nevezés a 12. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra!

Idén júniusban 12-ik alkalommal rendezzük meg a kecskeméti animációs mustrát, a KAFF-ot!
A 2013. február 1. óta készült animációs alkotásokat március 16-ig lehet nevezni a honlapon keresztül a "Regisztráció" gombra kattintva!

Bővebben
 

Íme a 2013-as díjazottak listája!

Kecskemét Város díját a Ráncok című spanyol film kapta. A 8. Európai Animációs Játékfilmfesztiválon a legjobb egészestés animáció díját A festmény című francia film, a 11. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál fődíját Csáki László My Name is Boffer Bings című rövidfilmje nyerte el. A legjobb rövidfilm díját Vácz Péter Nyuszi és Őz című diplomafilmje kapta. A KAFF-fal párhuzamosan zajló 3. Szabad Animációs Filmkészítők Találkozójának első helyezettje Arató Péter Jack Warman című kisfilmje lett.

Bővebben